Könyveim

Lélekfogoly

Kisgyermekkorom óta írok, így vezetem le érzelmeim viharait. Belemélyedek a szavak, sorok szövedékének finom fluidumába. A semmiből ilyenkor új világ formálódik. Érjen áldás, öröm vagy éppen mély fájdalom, gyász erővé transzformálják bennem a sorok az élet tanításait. Kisregényemmel  tisztelegni szeretnék édesanyám és édesapám emléke előtt. Ők adták az életemet, féltettek, neveltek. Minden családban vannak legendák, minták, elhallgatott titkok. Sokszor mi magunk nem vagyunk tudatában annak mennyire fontosak ezek személyiségfejlődésünk szempontjából. Minden család egy sajátos holon, rájellemző egyedi mintázattal. A lélek azonban mindaddig fogoly amíg nem döbben rá valódi múltjának hagyatékán. Mert gyökerek nélkül nem tudunk szárnyalni.

Vanília tangó

Sosem értettem a tánchoz. De a ritmus amely mindenben ott pulzál megérintett. Van a létezésnek egy láthatatlan üteme amely értelmet, harmóniát biztosít számunkra. Szívünk ritmusa, ereink lüktetése az élet eleven pulzálása. De vajon van-e hallásunk, e halkan morajló ütemre? Milyen érzés az amikor két lélek, és két test úgy öleli egymást, hogy közben minden sejt egy ütemre táncol? Ahol az ősbizalomban feloldódnak, mert a végtelen idő kegyeltjeiként megélik a jelen valóságát az örök tér-idő kontinuumban. Álom, vagy valóság netán a szabad akarat? Moralitás, ítélkezés. próbálkozás, mintakövetés?

Íme az ember amely arra teremtetett, hogy élete egyfelvonásos drámájában tökéletességig csiszolja Önnön lényét egy dekadens szürreális világ díszleteiben. Néha egyetlen pillanatba tömörül a létezés. Ilyenkor jelenlétünk maga a Boldogság.